Tast de Natura 2016
Què és Tast de Natura 2016?

Gaudir de gastronomia i natura, plegades. És una manera diferent d’apropar-se al nostre territori, que neix de la unió entre natura i cultura: aprofitant el Dia Europeu dels Parcs, ho celebram convidant-vos a fer una mossegada als espais protegits de ses illes. Totes les degustacions són gratuïtes; només heu de dur-hi la vostra gana.

A qui es dirigeix?
A tu, siguis qui siguis; t’esperam.

A quins esdeveniments puc assistir?


Si ets a Menorca…

– Dia 21 de maig s’organitza un taller de cuina amb forns solars (màx. 25 persones)
 COMPLET (però hi ha llista d’espera; contacta amb el parc, i t’hi apuntaran per si de cas…)

//DESCARREGA PROGRAMA// 

Si ets a Mallorca…

– Pots anar a gaudir d’un dissabte a sa Serra de Tramuntana dia 28 de maig, amb rutes guiades & degustació entre muntanyes: preciós! (màx. 50 persones, 25 per torn)

//DESCARREGA PROGRAMA// 

Si ets a Eivissa o a Formentera…

– Pots anar al tast de Ca’n Marroig a Formentera, dia 11 de juny (màx. 40 persones) – Programa EN BREU* *els anirem publicant durant els propers dies.

Inscriu-te!

Si organitzes una festa, has de menester saber quanta gent vendrà; així pots calcular millor la quantitat de menjar, i que no es tudi res (i en temps de crisi, menys encara!). Per això és necessari que ens avisis si t’hem fet venir ganes d’apuntar-te a qualque degustació-activitat. Trobaràs els contactes necessaris per inscriure’t als programes dels esdeveniments 🙂